ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η Αχαϊκή Διαχειριστική δίνει μεγάλη έμφαση στον τομέα του εξοπλισμού, φροντίζοντας αφενός για τη σωστή συντήρηση των μηχανημάτων που ήδη διαθέτει, αφετέρου για τη διαρκή ανανέωσή τους. Επενδύουμε σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εκπαιδεύοντας συνεχώς το προσωπικό μας στη χρήση τους, ώστε να εξασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα της δουλειάς μας.

Ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη καθαρισμού επαγγελματικών χώρων, με το σωστό συνδυασμό ειδικευμένου προσωπικού, κατάλληλων μηχανημάτων και πιστοποιημένων καθαριστικών, για άψογη καθαριότητα και υγιεινή σε κάθε χώρο. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε διαθέτουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά έγκρισης από το Γενικό Χημείο του Κράτους, διασφαλίζοντας ότι είναι ασφαλή και κατάλληλα για χρήση σε κοινόχρηστους χώρους και χώρους υγιεινής.

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΥΓΡΩΝ

Χρησιμοποιούμε μηχανές αναρρόφησης 2000 – 3000watt, που παρέχουν τη δυνατότητα γρήγορης απορρόφησης υγρών, σκόνης και στερεών υλικών. Επίσης, διαθέτουμε μικρές, αλλά ισχυρές μηχανές αναρρόφησης, που είναι κατάλληλες για όλους τους χώρους και είναι εξοπλισμένες με ηλεκτρικά πέλματα.

ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΑΠΕΔΩΝ

Διαθέτουμε μεγάλες μηχανές πλύσεως και στεγνώσεως πεζού χειριστή, καθώς και εποχούμενες, οι οποίες διασφαλίζουν τον άριστο καθαρισμό μεγάλων επιφανειών. Επιπλέον, έχουμε εξοπλιστεί με μικρότερες ευέλικτες μηχανές, οι οποίες είναι κατάλληλες για στενούς χώρους, για τον καθαρισμό ανάμεσα από διαδρόμους και ράφια.

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΛΥΣΕΩΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΕΩΣ

Στον εξοπλισμό μας συμπεριλαμβάνονται ηλεκτρικά και βενζινοκίνητα μηχανήματα υψηλής και υπερ-υψηλής πίεσης νερού Karcher και Nilfisk, τα οποία έχουν δυνατότητα υδραμμοβολής, που ενισχύει την απόδοση καθαρισμού.

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα περιποίησης υφασμάτινων επιφανειών Sabrina και Nilsfik και τα ισχυρά, αλλά πάντα φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο καθαριστικά που χρησιμοποιούμε, δίνουμε νέα λάμψη και υφή στα υφάσματά σας, κάνοντάς τα σαν καινούργια!

ΣΑΡΩΘΡΑ

Διαθέτουμε σάρωθρα Numatic και Nilfisk, μηχανοκίνητα – μπαταριοκίνητα και βενζινοκίνητα, πεζού χειριστή ή εποχούμενα, που είναι ιδανικά για τον καθαρισμό εξωτερικών χώρων, αποθηκών συνεργείων ή εργοστασίων.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Διαθέτουμε μεγάλα καρότσια καθαρισμού, με όλα τα απαραίτητα υλικά για τον άψογο καθαρισμό των χώρων, μικρά ευέλικτα καρότσια για παραδοσιακό καθαρισμό, καθώς και επίπεδα συστήματα καθαρισμού με μικροΐνες.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΜΕΣΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ!

achaiki_daicheiristiki_logo

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

 Σολωμού Διονυσίου 24, Πάτρα, Τ.Κ. 26222

 Τηλ: 2610 337844, 2610 337923

 Κινητό: 6984 561  268 

 Emailachaiki.diachiristiki@gmail.com,  info@synergeiokatharismou-patra.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα: 09:00 – 14:30
Τρίτη: 09:00 – 14:00 & 18:00 – 20:30
Τετάρτη: 09:00 – 14:30
Πέμπτη: 09:00 – 14:30 & 18:00 – 20:30
Παρασκευή: 09:00 – 14:30 & 18:00 – 20:30
Σάββατο: 09:00 – 14:00

Copyright © 2021 Αχαϊκή Διαχειριστική – Συνεργεία Καθαρισμού Πάτρα. All rights reserved.