ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΗΡΙΩΝ

”Η Αχαϊκή Διαχειριστική σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού για οποιονδήποτε τύπο χώρου και αν επιθυμείτε. Απο το γραφείο σας μέχρι τη βιομηχανία, η Αχαϊκή Διαχειριστική προσφέρει τη λύση!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Ο σωστός και σχολαστικός καθαρισμός ενός γραφείου απαιτεί άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και χρήση κατάλληλου εξοπλισμού. Τα συνεργεία επαγγελματικού καθαρισμού της Αχαϊκής Διαχειριστικής χρησιμοποιούν υλικά και επίπεδα συστήματα καθαρισμού από μικροΐνες, τα οποία μπορούν να απομακρύνουν ακόμα και τους μικρότερους κόκκους σκόνης, ενώ παράλληλα εφαρμόζουν χρωματικό κώδικα. Ως αποτέλεσμα, αποτρέπεται η μεταφορά της μόλυνσης, ενώ επιτυγχάνεται ολοκληρωμένος και σε βάθος καθαρισμός. Επιλέξτε τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού της Αχαϊκής Διαχειριστικής, για εγγυημένα αποτελέσματα και άψογη υγιεινή.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΟΨΕΩΝ

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά τον καθαρισμό προσόψεων κτιρίων, με τη χρήση σύγχρονων μηχανημάτων υπερ-υψηλής πίεσης νερού και γερανοφόρου οχήματος. Καθαρίζουμε την πρόσοψη του κτιρίου σας από καυσαέρια, περιττώματα πτηνών και όλους τους επίμονος ρύπους, επαναφέροντάς την άμεσα και, κυρίως, οικονομικά στην αρχική της μορφή. Επίσης, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό πεζοδρομίων και χώρων στάθμευσης.

ΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ

Ο καθαρισμός νεόδμητων ή πρόσφατα ανακαινισμένων κτιρίων, μετά από τις αρχικές εργασίες κατασκευής ή ανακατασκευής, είναι εξαιρετικά απαιτητικός. Η Αχαϊκή Διαχειριστική αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας τον αρχικό καθαρισμό κτιρίων γρήγορα και αποτελεσματικά, χάρη στο ειδικευμένο προσωπικό της και το σύγχρονο εξοπλισμό της. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας ενημερώσουμε δωρεάν για τις λύσεις που μπορούμε να σας δώσουμε σχετικά με τον αρχικό καθαρισμό κτιρίων.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό διαμερισμάτων, νεόδμητων ή πρόσφατα ανακαινισμένων, με τη χρήση υλικών και καθαριστικών πιστοποιημένων και απόλυτα φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Με απόλυτο σεβασμό προς το χώρο σας και μεγάλη επιμέλεια, σας παραδίδουμε το διαμέρισμά σας πεντακάθαρο και έτοιμο προς κατοίκηση. Εμπιστευθείτε την Αχαϊκή Διαχειριστική και απολαύστε απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή στο χώρο σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε με απόλυτη υπευθυνότητα τον καθαρισμό πολυκατοικιών και κοινόχρηστων χώρων. Εφαρμόζουμε το σύστημα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες, ενώ χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού και εκπαιδευμένο προσωπικό. Υπεύθυνος και αξιόπιστος καθαρισμός για απόλυτη υγιεινή στην πολυκατοικία σας!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Στους βιομηχανικούς χώρους παραγωγής επικρατούν ιδιαίτερες συνθήκες, γι’ αυτό και ο καθαρισμός τους πρέπει να ανατίθεται αποκλειστικά σε ειδικούς. Η Αχαϊκή Διαχειριστική διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία, κατάλληλα μηχανήματα και πιστοποιημένα χημικά καθαριστικά, για τον άρτιο και αποτελεσματικό καθαρισμό μεγάλων βιομηχανικών χώρων.

ANTI-GRAFFITI

Η Αχαϊκή Διαχειριστική κάνει τον καθαρισμό graffiti μια εύκολη υπόθεση! Αν θέλετε να δείτε την πρόσοψη του κτιρίου σας απαλλαγμένη από κάθε είδους μπογιές και σπρέι, εμείς έχουμε τη λύση. Διαθέτουμε ειδικά και σούπερ αποτελεσματικά anti-graffiti καθαριστικά και εφαρμόζουμε μεθόδους και τεχνικές που αφαιρούν από κάθε επιφάνεια χρώματα και κάθε είδους υπολείμματα graffiti.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

Ο σωστός καθαρισμός των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων διασφαλίζει την άρτια και ομαλή λειτουργία τους. Το βρόχινο νερό, τα περιττώματα των πτηνών, αλλά και οι ατμοσφαιρικοί ρύποι καλύπτουν την επιφάνεια των πάνελ, μειώνοντας την αποδοτικότητα των συλλεκτών. Ενδεικτικά, σύμφωνα με διεθνείς μελέτες, η σταθερά καθαρή επιφάνεια των φωτοβολταϊκών πάνελ αυξάνει την παραγωγή ενέργειας έως και 15%, ενώ ο σωστός καθαρισμός αποτελεί την καλύτερη μέθοδο συντήρησής τους. Τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού της Αχαϊκής Διαχειριστικής αναλαμβάνουν υπεύθυνα και αξιόπιστα των καθαρισμό των φωτοβολταϊκών πάνελ, για να λειτουργούν πάντα άψογα.

achaiki_daicheiristiki_logo

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

 Σολωμού Διονυσίου 24, Πάτρα, Τ.Κ. 26222

 Τηλ: 2610 337844, 2610 337923

 Κινητό: 6984 561  268 

 Emailachaiki.diachiristiki@gmail.com,  info@synergeiokatharismou-patra.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα: 09:00 – 14:30
Τρίτη: 09:00 – 14:00 & 18:00 – 20:30
Τετάρτη: 09:00 – 14:30
Πέμπτη: 09:00 – 14:30 & 18:00 – 20:30
Παρασκευή: 09:00 – 14:30 & 18:00 – 20:30
Σάββατο: 09:00 – 14:00

Copyright © 2021 Αχαϊκή Διαχειριστική – Συνεργεία Καθαρισμού Πάτρα. All rights reserved.